51职场>实用文>自我介绍>英文自我介绍

英文自我介绍

时间:2021-02-25 17:50:51 自我介绍 我要投稿

英文自我介绍3篇

  来到一个新的地方后,我们有必要对自己进行适当的介绍,自我介绍可以满足我们渴望得到尊重的心理。千万不能认为自我介绍随便应付就可以,以下是小编为大家整理的英文自我介绍3篇,仅供参考,大家一起来看看吧。

英文自我介绍3篇

英文自我介绍 篇1

  老师您好,各位同学你们好,很荣幸能和大家认识,我的名字叫王佳妮,生在大连这座美丽的海滨城市,能和你们在一座城市一所学校相遇我很高兴.让我们一起学习,一起进步,互相支持,共同努力,来向我们的目标奋进.也相信我们在这宁厦成为一生的朋友Hello ladies and gentlemen. Hello my classmates. I am so glad to see you guys today. My name is Jiani Wang. I am a native of Dalian, the beautiful sea-side city. I feel happy and lucky to know you guys and study together. I hope that we can learn from each other, support each other and fight for our goals together. I also hope that we can become life-time friends here in Ningxia

  老师您好,各位同学你们好,很荣幸能和大家认识,我的名字叫王佳妮,生在大连这座美丽的海滨城市,能和你们在一座城市一所学校相遇我很高兴。让我们一起学习,一起进步,互相支持,共同努力,来向我们的目标奋进。也相信我们在这宁厦成为一生的朋友 女士们,先生们,您好。你好我的同学。我很高兴见到你们今天。我的名字是佳妮王。我是大连,美丽的海边城市的人。我感到高兴和幸运地知道你们一起学习。我希望我们可以相互学习,相互支持,为我们的'共同目标而战。我也希望我们能成为终身的朋友在这里宁夏

英文自我介绍 篇2

  I am very gald to introduce myself .I am from Liaoning Province. I graduated from Shandong University and majored in Microbiology. I love music and looking books, especially the history books.

  I am honor that I have the opportunity to take part in the interview. Of course,I hope I can joy in our company, Please give me the chance. Thanks very much.

  我非常开心可以在这里做自我介绍,我来自辽宁,毕业于山东大学的微生物专业,我很喜欢音乐和看书,尤其是历史类的书籍。

  能够来参加贵公司的面试我感到很荣幸,当然我也希望可以加入贵公司,为贵公司服务实现我的理想。请贵公司给我这个机会,万分感激。

英文自我介绍 篇3

  My name is.... I am eleven years old this year. I am tall and thin with two big eyes.I like reading, collecting stamps, playing the piano, playing table tennis, traveling and so on. I also like eating meat because it is delicious. I am interested in maths and English. I study hard every day so I am good at maths and English.

  I also like playing basketball on weekends with my friends. My favorite star is Yao Ming. I admire him very much.

【英文自我介绍3篇】相关文章:

1.英文自我介绍

2.面试英文自我介绍

3.【荐】英文自我介绍

4.大学英文自我介绍

5.英文面试自我介绍

6.简短英文自我介绍

7.英文个人简历的英文自我介绍

8.好的英文自我介绍

9.英文自我介绍六篇

上一篇:简历自我介绍 下一篇:工作自我介绍